Zwart op Zwart hoe sjiek is dat…

Beste volgers,

Dit keer wil ik jullie een ander soort creatie laten zien. Want ik begrijp dat je voor het maken van een kaart niet zo snel voor zwart op zwart zal kiezen… Maar juist dàt kan een super mooi resultaat geven.  Met zwart karton en zwart embossing poeder maak je echt een sjieke kaart. Op de foto is het zwarte papier ogenschijnlijk een beetje donker grijs maar in werkelijkheid is het gitzwart.

Voor de voorkant zijn de afdrukjes gemaakt met de versamark en het zwarte embossingpoeder.
De cirkels zijn gestanst uit een afdruk die ik op het licht zilverkleurig papier heb gemaakt. Ook hierbij heb ik het embossingpoeder gebruikt.

Ik heb deze rondjes op de juiste plaats terug gelegd en ze vastgezet met 3D-kit. Op deze manier kan je ook subtiele hoogteverschillen creëren.

Zo is de binnenkant geworden.
De Compass is gestempeld en voorzien van zwart embossingpoeder en met The Matrix stempel heb ik gedeeltelijk en heel lichte afdrukjes gemaakt door de stempel in mijn hand vast te houden en geen stempelblok of zo te gebruiken. De tekststempel, uit de Gladioli set, heb ik met Versafine clair, Nocturne afgedrukt en ook hierbij het zwarte embossingpoeder gebruikt.

Ik heb het ook uitgetest met clear embossingpoeder maar met de zwarte embossingpoeder wordt het veel sprekender. De tekst heb ik in reepjes gesneden en de randjes voorzien van wat inkt en ze, verdeeld over de voor- en binnenzijde, vast geplakt. Het was eigenlijk mijn bedoeling ook een “salariszakjessluiting” te maken, maar volgens mij zou dit zonde geweest zijn. Dus heb ik het weg gelaten.

Foamtastische Stempelgroetjes, Anja

Alle eventuele weblinks verwijzen direct door naar de webwinkel van Foamtastic Crafts | IndigoBlu.nL

Laat een berichtje achter:


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Related Posts