Doordat er de afgelopen tijd wat sociale verplichtingen zijn weggevallen, heb ik wat meer tijd gevonden om te knutselen…. 

Nou ja, ik creëer die tijd ook voor mezelf. Alles kan net even wat meer ontspannen, zo ook het knutselen. Ik hoef niet meer “even gauw”, maar kan nu zelfs achter mijn bureau gaan zitten om eens even door mijn enorme voorraad te gaan struinen op zoek naar vergeten schatten. 
Ik heb daardoor echt fijne materialen herontdekt! 

Vellum is er zo eentje. Al jaren heb ik een pak liggen (ik bedoel dus echt jaren, want mijn voorraadje vellum stamt nog uit mijn Pergamanotijd en toen was ik een jaar of 13 😅). 
Ik heb de afgelopen tijd wat kaartjes gemaakt met vellum daarop verwerkt en ik laat jullie 
vandaag dit vlinderkaartje zien. 
De basis van dit kaartje is een van mijn nieuwe aanwinsten: de Gelatos. 
Ik heb de achtergrond gemaakt door dicht bij elkaar liggende kleuren in elkaar over te laten lopen en heb met een stencil en een babydoekje een patroontje gemaakt. 
Op de achtergrond heb ik een tekststempel gezet met Versamark en Wow embossingpoeder.
Op Vellum heb ik een mooie Vlinder van IndigoBlu gestempeld, wederom met Versamark en Embossingpoeder. De vlinder heb ik uitgeknipt.
Toen ik deze op wilde plakken, vond ik de achtergrond toch nog wat te kaal en daarom heb ik met een stencil en Nuvo Glimmer paste de achtergrond nog wat opgevuld. 
 

De vlinder plakte ik op met een Gluedots, want die zie je niet zitten (ook al schijnt het vellum door). 

Laat een berichtje achter:


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Related Posts