Wat 10 jaar geleden begon als kleine winkel De Foamtastische Huiskamer en vooral “uithangbord” voor de webshops foamatelier.nl en workshopsgoirle.nl is uitgegroeid tot een brede fysieke en online hobbywinkel. Daarnaast zijn ook de webshop, de workshops en overige activiteiten zoals diverse trainingen, begeleiding van cosplay-events, en het maatwerk blijven doorgroeien.
Dat leidde tot een gebrek aan tijd om alle peilers voldoende aandacht te geven. Mede daarom is in juli 2023 besloten de openingstijden van de fysieke winkel te verschuiven van 10.00-18.00 naar 12.00-17.30.

Door de groei van de afgelopen jaren, de nieuwe en extra werkzaamheden en de nieuwe plannen voor de toekomst is het nu tijd voor een nieuwe stap.

Rebranding & Relocation.

Een nieuwe locatie voor onze bedrijfsactiviteiten en ook het afstoten van de fysieke winkel De Foamtastische Huiskamer.

Daarnaast hebben we een nieuwe naam: Foamtastic Crafts. Dit doet meer recht aan onze (inter) nationale ambities, klanten en werkzaamheden.

Natuurlijk blijven Workshopsgoirle.nl | Schmink & Cosplay.com | IndigoBlu.nl gewoon bestaan als onderdeel van Hobby-Art vof.

Op 16 maart 2024 is de laatste dag dat de fysieke winkel De Foamtastische Huiskamer geopend is.

Daarna zal de verhuizing beginnen en vanaf 02 april 2024 zijn wij gevestigd op ons nieuwe adres. Met meer ruimte voor onze werkzaamheden en opslag.
Vanaf begin april krijgen alle websites Foamtastic Crafts | Workshopsgoirle.nl | Schmink & Cosplay.com en IndigoBlu.NL een mooie nieuwe look.

Meer weten … lees alles online via deze link

Laat een berichtje achter:


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Related Posts