Hallo allemaal,

Een tijd geleden zijn mijn man en ik verhuisd naar ons nieuwe huis. Het gevolg was dat ik een tijd lang niet al mijn hobbyspullen bij de hand had, maar nu, in ons nieuwe huis, kan ik een hele kamer inrichten als hobbykamer (en deels als kantoor voor mijn man). 

Dat gaf weer een nieuwe uitdaging: hoe ga ik alles inrichten? 
Wat zet ik waar neer? Hoe berg ik alles op? Een uitdaging maar wel een leuke!

En toen kwam het volgende probleem: ik heb eindelijk tijd om eens een keer lekker voor mezelf te gaan knutselen, even lekker los en bezig zijn met de hobby…. maar nu nog de inspiratie! 

Hmm, dat viel even tegen. Gelukkig heb ik hier al wel eens iets op bedacht. 
Ik heb namelijk inspiratiekaartjes gemaakt (ik denk al zo’n 3 jaar geleden).
Deze heb ik erbij gepakt en van daaruit ben ik een art journal pagina gaan maken.

De kaartjes heb ik toen gemaakt met behulp van een kleine Gelli plate, mijn vertrouwde Distress inkten en ter afwerking heb ik stempels gebruikt. 

De ‘opdrachten’ op de kaartjes heb ik er verder zelf opgeschreven. Deze opdrachten ben ik gaan zoeken op pinterest, facebook en diverse blogs. Een simpele opdracht als: gebruik tissuepapier of maak een silhouette, komen op de kaarten terug. 
Het leuke van deze kaarten vind ik dat je ze ook op diverse manieren kunt gebruiken: bv door er steeds 1 te pakken en zo laag voor laag je pagina op te bouwen of door er juist 3 uit te kiezen en daarmee een (start van een) pagina te maken.

Uiteindelijk ben ik lekker een middag bezig geweest. Hoe dit verliep, lees je een volgende keer!

Met creatieve groet,
Creaniek

Laat een berichtje achter:


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Related Posts