Oh, wat waren mijn voornemens goed!
Ik zou dit jaar op tijd met mijn kerstkaarten beginnen….

En toen kwam Corona ook ons huis binnen!
Niet ernstig gelukkig, maar mijn man werd echt grieperig. En aangezien ik nog geen klachten had, moesten wij uit elkaar.

En zo lag hij boven in onze slaapkamer, en was ik vooral aan het zorgen… voor hem en onze kinderen. Tijd voor kerstkaarten was er dus ineens niet. 

Voor de Corona-uitbraak in ons gezin had ik nog even flink geshopt in onze favoriete Huiskamer. 
Het 
Dear Santa van Carta Bella 6×6 paperpad was één van mijn nieuwe aanwinsten. Ik laat jullie vandaag 4 snelle kaartjes zien, die ik gemaakt heb met dit paperpad. Dit papier is zo leuk, dat het weinig extra’s nodig heeft. Met een leuk gekleurd of glinsterend papiertje kom je al snel een heel eind. Zou het mij dan toch nog gaan lukken om mijn kerstkaarten voor kerst op de post te doen?Op de eerste kaart die ik heb gemaakt heb ik ook een 
Carla Creaties voor CraftEmotions stempelafdrukje van gebruikt. Ik ben dol op deze stempeltjes. 
Ik vind de afbeeldingen altijd heel erg schattig en de sets zijn ook nog eens super betaalbaar!
Ik heb het stempeltje ingekleurd met mijn 
Tombow ABT Pro markers (mijn favoriete aankoop van dit jaar!!!). 


Als basis heb ik witte cardstock gebruikt en dit heb ik beplakt 
met het leuke papier van Carta Bella. 
Het tekstje rechts onderin komt ook uit het paperpad. 
Daar zitten twee vellen in met allemaal leuke tagjes, waar ik er dus één van heb uitgeknipt.

Achter het stempelafdrukje heb ik twee papiertjes uitgestanst. Eén designpapiertje uit het paperpad en gewoon een stukje witte cardstock, bewerkt met twee kleine stempeltjes uit de stempelset van CraftEmotions.

Het tweede kaartje dat ik heb gemaakt is lekker goud en glimmend…. kortom: Helemaal kerst! Ik heb eigenlijk niet zoveel met goud, maar voor de kerst kan ik het echt niet laten! 
De basis voor de kaart is witte cardstock en kraft karton. En natuurlijk dat mooie paperpad en Goud glitterpapier. In het paperpad zitten allemaal leuke kaartjes die je op je kaarten kan gebruiken. Sommige zin voorgedrukt met kerstige teksten, op deze heb ik zelf een kerstempeltje gezet. 

Ook het derde kaartje heeft een glitter, maar nu de witte variant. Ook hier heb ik zelf een tekststempeltje gebruikt. De rest is afkomstig uit het paperpad. Het vierde kaartje is zelfs, op basispapier na, helemaal afkomstig uit het paperpad. Hier gebruikte ik een kaartje waar de kerstboodschap al op voorgedrukt is. 

 
Aangezien deze kaartjes zo snel te maken zijn, ga ik toch nog maar proberen om mijn kerstkaarten de deur uit te krijgen! 

Wil jij nou ook nog wat extra kaartjes maken, of heb je nog wat leuke spulletjes nodig om deze donkere dagen voor kerst door te komen? Neem dan eens een kijkje in onze Webshop

Onze winkel heeft dan wel helaas de deuren moeten sluiten, maar dat wil niet zeggen dat wij stilzitten! Ons team doet zelfs enorm haar best om in de regio alle bestellingen nog voor kerst zelf bij je thuis te bezorgen. 
Helaas wel zonder mij…. want ik zit voorlopig nog veilig in quarantaine. 

Fijne dagen en voor iedereen een gezond 2021 gewenst! 
Liefs Linda

Laat een berichtje achter:


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Related Posts