Vandaag ga ik je een aantal illustraties laten zien die ik gemaakt heb met de Poscamarkers.

Volgens Posca zijn hun markers te gebruiken op verschillende oppervlaktes zoals bv. op papier, karton, plastic, hout etc. Ik ga voor de traditionele optie en kies voor papier.

Het eerste wat me opvalt en waar ik ook over heb gelezen is dat de kleuren echt van je papier afspatten, dit klopt echt! Echter merkte ik wel dat de Poscamarkers me papier een beetje aan het opeten was. Nu is dit schetsboekje misschien ook niet de beste optie om ze in uit te proberen maar in me enthousiasme toch gedaan.

Omdat je de markers op verschillende oppervlaktes kan gebruiken, wilde ik me schetsboekje ook pimpen. Want roze is ook maar roze. Om eerlijk te zijn ging dit echt super goed en vlot. De markers werkte echt super lekker op deze kaft. Wel kwam de kaft er nog wat doorheen maar met een tweede laagje was dit zo opgelost.

Als laatste heb ik dit vosje nog gemaakt met de Pastelset, in een Mixedmedia journal. Ik kan je vertellen dat dit papier echt vele malen beter geschikt is dan het papier in het schetsboekje. Ik heb hier ook maar een laag gebruikt en de markers aten dit keer niet me papier op.

Voor nu waren het illustraties op papier en de kaft van het schetsboekje, in de toekomst hoop ik jullie nog meer creaties te laten zien die je kan maken met de geweldige Poscamarkers.

Liefs,

Stephanie

Laat een berichtje achter:


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Related Posts