Hoi allemaal,

Het is alweer de 12e van de maand en dan mag ik een nieuwe creatie aan jullie showen. Zo leuk altijd!

We gaan weer een Mixed Media project laten zien en dat is vaak een techniek met nat, dus gebruik ik het liefst 300 grams aquarelpapier.

Daarbij heb ik 3 kleurtjes Distress inkt genomen, om mijn achtergrond te bewerken. Ik heb de kleuren een beetje in elkaar geblend.

De kleuren die ik gebruikt heb zijn: Fossilized Amber, Rusty Hinge en Forest Moss.

Je kunt daarna nog wat spetters aanbrengen met water en laten drogen, dan krijg je leuke druppels op je ondergrond.
Daarna heb ik wat maskstencils erbij gepakt en daar mijn achtergrond mee bewerkt. Ik heb met dezelfde 3 kleuren gewerkt, maar dan bijvoorbeeld een donkere kleur in een lichter stuk achtergrond geplaatst (zie foto).
De stencils die ik gebruikt heb zijn: Grunge Mask stencil nummer 15 en 16.
Daarna ben ik nog met embossingpoeder aan de slag gegaan. Leuk om dingen op te halen uit je achtergrond. Diegene die ik gebruikt heb is embossing glaze zwart en het stencil is van Stamperia The Traveler.

Ik vond het verder nog leuk om wat tekst aan te brengen en heb daarvoor een stencil gebruikt en zwarte Distress inkt, Black Soot.
Het maakt niet uit wat voor tekst stencil je gebruikt en je hoeft zeer zeker ook niet het hele stencil te gebruiken om een mooi effect te krijgen. Het is vaak ook niet de bedoeling dat je de tekst kunt lezen, maar het geeft gewoon een leuk effect.

Daarna heb ik het geheel nog afgewerkt met een mooie bloem. Deze heb ik eerst met aquarelverf gekleurd. Het geheel nog op zwart cardstock geplakt en je bent klaar.

Gebruikte materialen:
Mocht het zo zijn dat ik een produkt heb gebruikt wat je in de webwinkel niet kunt vinden, stuur dan een mailtje naar shop@foamtastisch.nl, want vaak kunnen zij dit dan wel voor je bestellen.
Groetjes weer van mij en tot een volgende keer.

Laat een berichtje achter:


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Related Posts