Hallo allemaal,

Hier ben ik weer met een creatie. Deze keer een pagina in mijn Planner. Ik had nieuwe schoenen voor mijn dochter besteld en hier zat wat tissuepapier bij. Ik bedacht me dat ik dit leuk kon bestempelen en dit dan als achtergrond kon gebruiken. Ik ging dus aan de slag.

Ik nam eerst tissuepapier en bestempelde dit met memento en diverse Aall &Create stempels (veel daarvan zijn nu in de uitverkoop). Dit liet ik even drogen en daarna ging ik aan de slag met Gel medium, het bestempelde tissuepapier, kraftpapier (dun wat als verpakking werd gebruikt) en muziekpapier (ooit bij de kringloop gekocht).    Ik scheurde de papieren in kleinere stukjes en plakte dit her en der op.

Uit wit en zwart papier stanste ik wat bloemen en vormen. Ondertussen kon de gel medium drogen.      Ik koos 2 kleuren Amsterdam acrylverf. Die kleine tubes zijn ideaal, zo kun je voor niet veel geld, veel kleuren kopen en lekker afwisselen. Ik nam een klein beetje verf en smeerde dit met wat water uit over de pagina.

Natuurlijk had ik nog wat verf over. Hiermee kleurde ik een aantal uit-gestanste vormen in en spetterde ik op de pagina. Wat ik daar weer van over had, verspreide ik in andere Art journals op de pagina’s.      Zo heb ik geen witte pagina’s om de volgende keer mee te starten. Om mijn pagina nog iets meer diepgang te geven, gebruikte ik een stencil en smeerde hier ook dezelfde verf en witte Gesso doorheen.

Toen vond ik mijn achtergrond klaar en ik maakte de pagina af met mijn uit-gestanste figuren en wat teksten uit een Tim Holtz sticker boek. Dit is de pagina geworden:

Ik hoop jullie weer geïnspireerd te hebben!

Met creatieve groet,

Laat een berichtje achter:


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Related Posts