Hallo allemaal,

Hier ben ik weer met een beschrijving van een creatie die ik gemaakt heb.
Ik gebruikte voor mijn creatie mijn craftmat en heb daar 3 kleuren bruin/geel op gewreven. Deze heb ik met water wat verdund en daar daar heb ik mijn craftpapier doorheen gehaald, om zo een leuke achtergrond te krijgen. Gewoon deppen met je papier in de inkt op je craftsheet, totdat je tevreden bent en bijna je hele pagina van inkt voorzien is.
De kleuren die ik gebruikt heb, zijn Brushed Corderoy, Gathered Twigs en Rusty Hings.

Als je vind dat er genoeg inkt op je papier zit, ga je het drogen met je heatgun. Om te voorkomen dat het papier krom trekt, moet je ook af en toe aan de achterkant blazen met je heatgun.

Daarna heb ik met verf en allerlei gevonden dopjes rondjes gemaakt op mijn papier. Denk hierbij aan doppen van drogisterijprodukten bijvoorbeeld, denk aan het rondje van de plakband. Er zijn in huis heel veel rondjes te vinden, die je normaal gesproken in de vuilnisbak gooit, maar die je voor mixed media goed kunt gebruiken.

Met het stencil butterfly mask van Just Lou heb ik met dezelfde rusty hings inkt wat aangebracht op de achtergrond van mijn papier, zo maar hier en daar wat aangebracht.

Met 1 van de stempels uit de grunge lijn heb ik ook gestempeld op mijn achtergrond. Ik doe dat met versafine inkt en plak de stempel dit keer ook op een stempelblok, zodat je het makkelijker kunt afdrukken.

Met de witte en zwarte poscastift heb ik accenten aangebracht en gespetterd.

Ook moet er natuurlijk een tekst op mijn creatie. Altijd leuk om een quote te zien.

Ik heb uiteindelijk van zwart papier nog wat rondjes uitgestanst voor mijn gaatjes van mijn planner te accentueren. En natuurlijk nog wat vlinders en bloemen erop, om het geheel af te maken.

De gebruikte materialen zijn:
Dit was het weer voor deze maand, ik hoop dat jullie mijn creaties leuk vinden en zelf ook aan de slag gaan hiermee. Mixed Media is zo leuk!!!
Creatieve groetjes weer van mij Ine ~ Creaine.

Laat een berichtje achter:


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Related Posts