Hoi blogvolgers,

Ik ben er weer, met een leuke creatie om te maken.
We gaan dit keer weer beginnen met aquarelpapier. Of dit nu uit een planner komt of gewoon een A4 of A5 is, dat kan allemaal.
Plak kris kras op je papier stukken uit een boek. Scheur dit uit en plak dit lekker uit. Maakt niet uit dat je het niet kunt lezen, gewoon her en der wat stukken papier opplakken. Ik heb hiervoor modpodge gebruikt.
Daarna ben ik met een stencil, in dit geval The Traveler van Stamperia en met expanding mousse van Nuvo over mijn pagina gegaan, zodat het er zo uit kwam te zien. Hiervoor kun je natuurlijk elk mask/stencil gebruiken dat je wil.
Voor het aanbrengen van de mousse gebruik ik meestal een plastic spatel, want daar kan je de mousse fijn mee door je stencil wrijven.
Met stempels van de Grunge lijn heb ik mijn achtergrond wat verfraaid, door her en der ook wat van die kleine achtergrondstempeltjes te plaatsen. Hiervoor gebruikte ik de stempel SL-GR-Stamp32.

Ook heb ik een rand helemaal om mijn werk gestempeld, zodat het wat meer nog 1 geheel is.

Hoe leuk is het als je met krijt nog accenten aan kunt brengen? Ik heb hiervoor de Neocolor III gebruikt, maar ook de krijt van Faber Castell werkt goed voor deze techniek. Dit kun je dan met je vinger of met water uitwrijven.
Met nog wat rondjesstempels heb ik nog wat extra gestempeld op mijn pagina omdat ik het nog wel een beetje leeg vond. Ik heb dit gewoon met zwarte inkt gedaan zodat het er een beetje uitsprong. Ook heb ik met een dopje in mijn inkt gedoopt en dit op mijn papier afgedrukt. Ook weer een leuke techniek en iedereen heeft wel dopjes van bijvoorbeeld haarspray of tandpasta in huis.
Inmiddels was mijn papier aardig gaan bobbelen, door al het vocht wat ik erop gebruikt had, dus moest het wel even een nachtje onder iets zwaars gelegd worden, zodat het weer enigszins recht zou trekken.
Daarna heb ik een kleurige eye-catcher erop geplakt. Plaatje heb ik gewooon ergens op internet gevonden.
Dit is dus weer een hele leuke aanvulling voor mijn art journal.

De gebruikte materialen zijn:
Dit was het weer voor deze maand.
Creatieve groetjes van mij weer en tot volgende maand. 
Groetjes van Ine – Creaine.

Laat een berichtje achter:


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Related Posts