Hoi allemaal!


Daar ben ik weer met een nieuwe blog 😊 Op dit moment, in een tijd waarin we allemaal toch

misschien niet goed weten wat we moeten verwachten en hoe alles gaat lopen, ben ik ervan overtuigd, dat het versturen van een kaartje écht nog gewoon kan. 
Het is iets leuks, iets waar iemand blij van wordt en waar jij lekker even helemaal, zónder aan andere dingen te denken, mee bezig bent. Én voor het versturen ervan hoeft helemaal geen speciale reden, zoals bijvoorbeeld een verjaardag, te zijn.

Daarom ben ik weer lekker aan de slag gegaan met de Brushpennen van Tombow. Want het sturen van echte post blijft toch wel écht iets leuks vind ik… En het ontvangen ervan is helemaal een feestje !


Ik heb daarom een kaartje gemaakt met daarop de tekst ‘Heel veel liefs’. Dit keer geen stappenplannetje met foto’s maar alleen een foto van het eindresultaat en de gebruikte materialen. 

Wel leg ik jullie even uit hoe ik te werk gegaan ben. Dit keer heb ik het woord ‘Liefs’ eerst met de lichtroze Tombow (nr.723) op aquarelpapier gezet. Daarna ben ik de bovenkant van de letters, tot net iets boven de helft van de letter, gaan ‘inkleuren’ met Tombow donkerroze (nr.725) en dit ben ik met mijn Waterbrush voorzichtig in elkaar gaan laten overlopen waardoor de overgang van licht naar donker niet meer zichtbaar is. Let er goed op, dat je waterbrush niet té nat is! Dan lopen de kleuren veel te veel uit en krijg je het niet meer mooi of er ontstaan kringen. Werk je met een kwastje en water, daarvoor geldt eigenlijk hetzelfde.


Even goed wachten tot alles goed droog is (had ik niet helemaal gedaan, oeps… 😉) en daarna ben ik met mijn Pental Hybrid Dual Metallic (Pink + Metallic Pink) de schaduw gaan maken, alleen aan de rechterkant van de letters. En even later met mijn lichtgrijze Tombow (N89). In de letters heb ik met de Uni Ball Signo broad nog wat details toegevoegd en bovenaan met de Tombow Fusoneske de woorden ‘Heel veel’ en zo heb ik het kaartje gemaakt!

Ik vind het resultaat érg leuk geworden en hoop dat de ontvanger er blij van word! Ga er lekker mee aan de slag en maak ook iemand blij! 
Lieve groet, Andrea 


Laat een berichtje achter:


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Related Posts