Stempelen is een fantastische hobby die je creatieve projecten naar nieuwe hoogten tilt, of je nu kaarten maakt, je Art Journal vult, Scrap Layouts creëert of jezelf onderdompelt in mixed media.

Bij IndigoBlu LtD begrijpen ze die passie voor stempelen en streven ze ernaar alleen de beste producten aan te bieden die je nodig hebt voor je projecten.

EN als je eenmaal werkt met high quality stempels dat wil je niets anders meer. Neem bijvoorbeeld de stempels van IndigoBlu. Voor deze stempels ben je zowel bij IndigoBluNL als Foamtastic Crafts aan het juiste adres.

De IndigoBlu stempel is gemaakt van rood rubber en is al voorzien van een klevende (mounted) laag en daardoor direct gebruiksklaar. Je gebruikt ze in combinatie met een acrylblok. Iedere IndigoBlu stempel is heel gedetailleerd. In combinatie met de juiste inkt, zoals bijvoorbeeld de Versafine Clair, kun je er dan ook duidelijke afdrukken mee maken.

Wat IndigoBlu echt onderscheidt, zijn de unieke ontwerpen. Van klassieke tot eigentijdse thema’s, En er zijn rubber stempels van IndigoBlu verschillende maten. Zoals de A5, A6, de collectors editions en Inkie Dinkie sets. Maar ook voor de slimline papier maat zijn er stempels uitgebracht.

De drijvende krachten achter dit merk zijn Kay en Alfie Halliwel-Sutton. Dit kleine maar krachtige bedrijfje draait al vanaf mei 2011 en is gevestigd in Engeland. Vanaf het ontwerp tot en met de productie hebben zij in eigen hand. En inmiddels hebben ze bekendheid gekregen en naam gemaakt in de stempelwereld.

Na het winnen van “The Stamp of the Year-prijs in 2012” en het bereiken van wereldwijde bekendheid werd het voor beide een drukke en fulltime baan.

Al vele jaren werken wij bij Foamtastic Crafts met deze hoogwaardige producten van dit echte Engels familiebedrijf. Met onze jarenlange ervaring in de Nederlandse en Europese hobbybranche werd het tijd dat dit unieke merk zijn eigen plek verdient op het Europese vasteland. Want in die jaren is er naast een zakelijke samenwerking ook een vriendschap ontstaan tussen Kay, Monique, Alfie & Ronald.

Uit voorliefde voor het hoogwaardige Engels merk IndigoBlu Ltd is er besloten dat er op het Europese vasteland ook een IndigoBlu shop moest komen. Met daarin alle producten die IndigoBlu te bieden heeft. Van de prachtige rubber stempels, luscious poeder, mega-flakes, gilding gum, paperpack tot complete mixed media kits en heel veel meer.

Via meerdere kanalen hopen wij jou te inspireren met creatieve projecten waarin deze stempels een rol spelen. Zoals bijvoorbeeld verschillende blogs waarin deze stempels een rol spelen en natuurlijk ook via social media. Zo kun je zelf ontdekken dat dit stempelmerk ook voor jouw mooie resultaten kan opleveren bij je hobby.

Doordat de stempels van IndigoBlu heel gedetailleerd zijn, maak je al snel een uniek project. Je kunt ze gebruiken in je Art Journal, op een kaart, in je Bulletjournal of Planner,
of bijvoorbeeld voor een Scrap Layout. Het fijne is dat alle stempels altijd na te bestellen zijn. De mallen zijn nl nog altijd te gebruiken om stempels te blijven persen van rood rubber.
Zo combineer die oldtime favourites met de allernieuwste rubber stempels van IndigoBlu!

Voor je afdruk met de IndigoBlu stempel kun je allerlei soorten inkt gebruiken, zoals bijvoorbeeld Stazon, Distress, Versafine clair en Memento. Na gebruik maak je de stempel eenvoudig schoon met wat water en zeep of gebruik een stempelreiniger.

Ben je enthousiast geworden? Ontdek dan de prachtige wereld van IndigoBlu en bestel gemakkelijk en snel via Indigoblu.nl.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder. Vergeet niet dat we ook regelmatig workshops organiseren, dus houd onze website in de gaten voor meer informatie!

Eventuele productlinks verwijzen naar IndigoBlu.NL of Foamtastic Crafts

Laat een berichtje achter:


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Related Posts