Hallo allemaal,

Daar ben ik weer en dit keer met de rest van mijn december daily. De vorige keer vertelde ik al hoe ik alle pagina’s heb gemaakt (allemaal op hetzelfde formaat gesneden en de randen beïnkt met zwarte Distress inkt). 

Nu besloot ik om ook te werken met een Crafty kit (Rudolph) van Dutch Doobadoo. Daar zat een mal bij in een leuke vorm en ik besloot hier ook een pagina mee te maken. Zeker voor de kerstdagen zelf, waarbij ik waarschijnlijk toch wat meer foto’s zou hebben en daar dan niet uit kon kiezen, leek me dit een goede oplossing. Hieronder zie je hoe ik dit heb gedaan:

Ik begon met het overtrekken van de mal op zwart kraftpapier. Dit omdat ik zwart ook terug laat komen als reïnforcers en dit bij mij de ‘neutrale’ kleur is. Daarna trok ik de mal 1 formaat kleiner over op designpapier uit de crafty kit.

Vervolgens beïnkte ik de randen van het designpapier met zwarte distress inkt zodat ook dit weer overeen kwam met de rest van december daily. Ik plakte het designpapier op het zwarte papier. Daarna ging ik met een rilbeen er overheen. Ik gebruikte hier dit rilbord voor (een ideale aankoop vind ik). 
        
 

Daarna dubbel vouwen en met een perforator gaten maken. Bij de planner die ik gebruikte werkte een gewone perforator, maar anders had ik mijn Crop-a-dile kunnen gebruiken. Vervolgens kon ik het zo in mijn planner stoppen. Omdat het papier nu al dubbel was (en later heb ik de voor en achterkant ook nog beplakt met designpapier), was het stevig genoeg en gebruikte ik geen reïnforcers. De pagina maakte ik af met de leuke stempels van Carla Creaties. Dit is die extra pagina geworden:

Natuurlijk zijn er nog veel meer pagina’s, ik laat er een paar zien:

Op de rechterpagina gebruikte ik zwarte gesso die ik door een sjabloon heb aangebracht.

Hier heb ik op de rechterpagina de bomen deels uitgesneden met een handige snijtool zodat ik de foto er half achter kan laten vallen. Een goed scherp mes als deze werkt ook goed.

Hierbij heb ik wederom gebruik gemaakt van de leuke kerststempels van Carla Creaties.

Op de rechter pagina gebruikte ik de Pocket punch board zodat ik de foto in de pocket kan laten vallen.

Ik heb uiteindelijk nog een voorpagina gemaakt. Deze heb ik bewust heel simpel gehouden met alleen wat alfabet stickers die ik nog in mijn voorraad had. Met een fineliner heb ik randjes om de pagina gezet (in plaats van de zwarte Distress inkt). Op de achterkant heb ik een lijstje geplakt met daarop geschreven wat er iedere dag een hoogtepunt was (en waar ik dus een foto van heb toegevoegd).

Nu alleen nog even mijn sprocket aanzetten en alle foto’s printen 😉
Maar dan is het dus echt af! En dat dus voor eind december, daar ben ik heel blij mee.
Ik hoop jullie weer geïnspireerd te hebben, tot een volgende keer!
Met creatieve groet,

Laat een berichtje achter:


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Related Posts