Hoi! 

Leuk dat je weer hebt afgestemd op ons Foamtastische blog. 

Vandaag laat ik jullie graag een zoet opkikkertje zien. Ik ben aan de slag gegaan met het Gift Bag Punch Board van We R Memory Keepers. Ik ben de trotse bezitter zo’n beetje de hele punch board familie 😀. Ik vind ze geweldig. Je maakt er snel een mooie basis mee voor een leuk kadootje of bijvoorbeeld een traktatie en vervolgens kun je er van alles mee doen om je basis te versieren.

Voor dit opkikkertje ben ik op de basis aan de slag gegaan met Distress Oxide en een mask uit de Beterschaplijn van Carla Creaties. Ik heb de Klavertjes gebruikt en ben deze met verschillende groentinten Distress Oxide gaan beïnkten. 

Nadat ik klaar was met inkten heb ik een kijkvenster uit het toekomst kadotasje gesneden. Waar ik voorheen altijd heel moeilijk aan het doen was met stanzen, heb ik daar nu een fijne nieuwe tool voor: De Cirkelsnijder van Vaessen. Ik begrijp niet dat ik zo lang zo moeilijk heb gedaan. Ik vind dit echt een heel fijn apparaat en heb het al veel gebruikt (bijvoorbeeld ook op een lay out, waar ik met cirkels heb gewerkt. Je maakt er hele mooie strakke cirkels mee in ieder gewenst formaat. De mesjes zijn heel scherp, maar ook veilig op te bergen (na gebruik kun je de mesjes indraaien, waardoor je je niet per ongeluk kunt snijden). Ik heb bepaald wat het voorste paneel zou worden en heb hier een cirkel uitgesneden. 

Vervolgens heb ik met Versafine het leuke Kikkertje van Carla Creaties gestempeld op Tombow Bristol papier en ben ik het stempeltje gaan inkleuren met mijn Tombow ABT Pro markers 
Het kadozakje heb ik in elkaar gezet, door de vouwpanelen aan elkaar te plakken met tacky tape. Aan de bovenkant heb ik gaatjes geponst, om er lintjes doorheen te kunnen maken, om het zakje te sluiten. Ik heb een zakje gevuld met kikkersnoepjes en die in de gift bag gedaan. Daarna heb ik het uitgeknipte kikkertje met foamtape op het zakje geplakt en de tekst eronder geplakt. Als je een opkikkertje nodig hebt, zou je hier toch blij van worden?! 

Bedankt voor het lezen van dit blogberichtje! 
Liefs, Linda 

Laat een berichtje achter:


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Related Posts