Foamtastic Crafts blog

Welkom, wat leuk dat je een bezoekje brengt aan de blogpagina van Foamtastic Crafts maar zeker ook van Schmink&Cosplay & IndigoBluNL.

Een blog vol met inspiratie, tips&trics, DIY uitleg, gratis patronen en heel veel handige informatie over het maken van de meest uiteenlopende creaties. Ons team deelt heel graag alle creatieve uitspattingen met je. En ook dat het soms met de juiste materialen en stappen helemaal niet moeilijk hoeft te zijn.

En natuurlijk is ons blog niet de enige bron van inspiratie in de foamtastic crafting. Want met onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste nieuwtjes. En op ons eigen youtube kanaal vind je heel veel inspiratie van ons en leveranciers. Zo helpen we om jouw creativiteit een powerboost te geven.

Ook de socials zijn belangrijk voor ons, met leuke productposts, informatie over conventies, workshops, noviteiten enz. Dit niet alleen op Instagram, maar ook op Facebook en op pinterest. Daar houden we themagerichte moodboards voor je bij, Dus volop inspiratie om helemaal los te gaan met onze materialen voor hobby, art & cosplay. En zowel op Instragram, Facebook als Twitch gaan we geregeld live met een cool project.

Wij wensen je enorm veel leesplezier. En heb je vragen, we horen het graag.